17:00

Bäckseda IF komb

Referat

Referat: Nässjö FF - Bäckseda IF komb

Efter en fantastisk insats i 3/4 av matchen föll Bäckseda ihop i slutet och tappade en 3-1-ledning till förlust med 4-3. Sista målet inslaget på straff i en av matchens sista minuter. Bara några minuter innan dess hade ett Bäckseda-mål dömts bort på ett tvivelaktigt sätt. Tyvärr, det känns ju alltid dumt att skylla en förlust på domaren, men idag blev Bäcksedas svarta kämpar bestulna på minst en poäng.
I första halvlek kändes däremot hur bra som helst och BIF kontrollerade i stort sett allt som hände på planen. Vi hade också ledningen med 3-1 i paus. I andra spelade Nässjö upp sig och skapade mer och till slut orkade vi inte stå emot. Kanske att vi tröttnade och inte orkade hela vägen och att det var därför matchen rann oss ur händerna på slutet. Men en stor eloge till alla spelare som var på planen idag. Det här var ett steg framåt och någonting att bygga vidare på. Nästa match kanske vi har turen lite mer på vår sida. Bra jobbat!